top of page
Search
  • Writer's picturestudiobonsenjo

Bonsenjo kreativna agencija jedan od odabranih timova za dRural Regional Demonstrators, EU projekt


Bonsenjo kreativna agencija jedan je od odabranih timova za dRural Regional Demonstrators, EU projekta DRural_DNR

Projekt dRural za cilj ima razviti tržište usluga s ciljem povezivanja ekosustava potencijalnih krajnjih korisnika i pružatelja usluga u ruralnim područjima (Hrvatska, Španjolska, Finska i Nizozemka), pružajući širok spektar usluga uz poticanje gospodarskog rasta i poboljšanje kvalitete života građana s posebnim naglaskom na digitalizaciju ruralnih predjela.

Bonsenjo putem platforme i marketplacea dRural nudu uslugu razvoja dizajna jednostavnog vizualnog identiteta, ambalaže i vizuala za društvne mreže u sklopu paketa specijalno razvijenog za OPG-ove Dubrovačko-Neretvanske županije čime će se jednostavno ali vizuano kontinuriano moći promovirati i istaknuti na današnjem modernom tržištu.

dRural marketplace: https://drural.hr/

Više o samom projektu dRural: https://hrvatska.drural.eu/


--

Ovaj je projekt neizravno je financiran iz programa Europske unije za istraživanje i inovacije Horizon 2020 u okviru projekta dRural (ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava br. 101017304). Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bonsenjo kreativne agencije te Europska komisija i dRural projekt nisu odgovorni za informacije koje sadrže.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


BONSENJO_AGENCIJA_LOGOTIP-01.png
bottom of page