top of page

NARUČITELJ:

Muzej Dom Marina Držića

FOTOGRAFIJE:

Antonio Bokšić
Vedran Levi

 

Marin Držić - Life Story

Dizajn suvenira, Vizualni identitet, Prijelom publikacije, Projektiranje ambalaže

 

Marin Držić – Life Story (2017.)

Poklon set Marin Držić – Life Story, nastao kao nastavak serije suvenira Croatian City Stories, razvijen i dizajniran kao specijalan suvenir za Dom Marina Držića povodom obilježavanja 450. obljetnice smrti najvećeg hrvatskog komediografa na poziv ravnatelja doma - gospodina Nikše Matića.

Set je koncipiran kako bi se ispričala priča o životu Marina Držića kroz pet motiva iz njegova života i vremena u kojem je živio: Domino i Dom Marina Držića, Tezoro, Glazba, Vidra i Karneval.

Motivi su ručno ilustrirani, te su prikazani na magnetima i popratnoj trojezičnoj knjižici u kojoj je svaki pojam objašnjen (hrvatski/engleski/talijanski). Magneti su izrađeni posebnom tehnikom UV tiska na pleksiglas.

Knjižica i set magneta se nalaze u posebnoj kutiji bogate opreme i tiska (detalji u refelju i foliotisku).

Nakon prve serije, druga je obuhvaćala poklon setove notes, platnene i obične vrećice s motivom doma Marina držića, crkvice Domino te lika vide koja simbolizira nadimak velikog komediografa (2018.)

Treća je serija također obuhvaćala notese i vrećice ali s motivom samog lika Marina Držića i prepoznatljivog detalja prozora Doma Marina Držića (2019).

BONSENJO_AGENCIJA_LOGOTIP-01.png
bottom of page